Biotechnische Dagen

Hieronder vindt je meer informatie over de Biotechnische Dagen 2018.


Hieronder vind je meer informatie over de Biotechnische Dagen 2018.
Al het voorbereidende werk is gedaan voor een mooi congres, dat zal plaatsvinden op 6, 7 en 8 november 2018 in de Evenementenhal te Venray.

Download hier het programma.

Ook dit jaar kun je kiezen uit een aantal parallelsessies waarin je meer interactief met een onderwerp bezig kunt zijn. Daarnaast hebben we dit jaar op de Infomarkt speciale tours uitgezet. Kies een onderwerp en je leert er bij de verschillende bedrijven meer over.

Korte omschrijvingen van de parallelsessies en de Infomarkt Tours kun je hier downloaden.

Alle activiteiten vinden plaats in de Evenementenhal te Venray. De warmingup-party en feestavond vinden plaats in het Asteria hotel. Extra kamers zijn gereserveerd in Parkhotel Venray en Hotel Van der Valk Cuijk. Er is een busdienst tussen de hotels en de Evenementenhal.

Download hier het busschema.

De inschrijving voor de Biotechnische Dagen 2018 is gesloten. Alleen nog beperkte mogelijkheden voor wijzigingen en inschrijving via e-mail is mogelijk. Stuur dan een email aan congres@biotechnischevereniging.nl Het overzicht van de congreskosten vind je hier.

 

Exhibitors

Registration for the Biotechnische Dagen 2018 is now open. Please check here the exhibitor conditions and the cost overview before registration. A map of the information market can be downloaded here. The registration for the Biotechnische Dagen is closed.