Biotechnische Dagen

Hieronder vindt je meer informatie over de Biotechnische Dagen 2018.

Hieronder vind je meer informatie over de Biotechnische Dagen 2018.
Al het voorbereidende werk is gedaan voor een mooi congres, dat zal plaatsvinden op 6, 7 en 8 november 2018 in de Evenementenhal te Venray.

Download hier het programma.

Ook dit jaar kun je kiezen uit een aantal parallelsessies waarin je meer interactief met een onderwerp bezig kunt zijn. Daarnaast hebben we dit jaar op de Infomarkt speciale tours uitgezet. Kies een onderwerp en je leert er bij de verschillende bedrijven meer over.

Korte omschrijvingen van de parallelsessies en de Infomarkt Tours kun je hier downloaden.

We zouden het leuk vinden als je een poster maakt van jouw bedrijf of jouw onderzoek. Geef bij de inschrijving aan als je een poster wilt maken. Let op: De deadline hiervoor is 24 oktober!

Alle activiteiten vinden plaats in de Evenementenhal te Venray. De warmingup-party en feestavond vinden plaats in het Asteria hotel. Extra kamers zijn gereserveerd in Parkhotel Venray en Hotel Van der Valk Cuijk. Er is een busdienst tussen de hotels en de Evenementenhal.

Download hier het busschema.

De inschrijving voor de Biotechnische Dagen 2018 is nu geopend. Via een van de onderstaande links kan je je inschrijven. Het overzicht van de congreskosten vind je hier.

Deelnemers, IvD leden en sprekers

Let op, hou bij je inschrijving de volgende gegevens bij de hand:
- Lidmaatschapsnummer van de Biotechnische Vereniging;
- factuuradres;
- Kostenplaatsnummer/WBS nummer;

Er kan gekozen worden uit de volgende opties:

Klik hier voor individuele inschrijving
Klik hier voor groepsinschrijving

Exhibitors

Registration for the Biotechnische Dagen 2018 is now open. Please check here the exhibitor conditions and the cost overview before registration. A map of the information market can be downloaded here. Register your company and exhibitors via the link below.
Click here for exhibitor registration.